Zamieszczone przez Philu
Czujnik grubości lakieru - jaki?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rafikiZamieszczone przez Biszczui temat z czujnika przeszedł na "Kupujemy auto" :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiZamieszczone przez Agamek12Uchowaj Boże od wyciągania takich wniosków :?
Ech, czemu Wy młodzi musicie doszukiwać się drugiego dna w części wypowiedzi wyrwanej z kontekstu...?
PS: przypomnę, że ten temat założyłem z chęci zakupu czujnika grubości lakieru...
Komentarz
-
-
Ale czujnik już kupiłeś. :szeroki_usmiech Więc możemy ciągnąć dalej. :diabelski_usmiech
Moje ogłoszenie masz tutaj: http://otomoto.pl/toyota-auris-i-fl-...C35509459.html
Cena jak najbardziej do negocjacji.
Ja z tego silnika jestem zadowolony. 6 biegów, mało pali i da się tym jeździć.Kiedyś były Octavie. Obecnie Toyota Auris TS FL 1.6 Valvematic i Toyota Yaris III 1.0 VVTi.
Komentarz
-
-
Philu, małe masz wymagania, teście szukali aurisa, i w opolu byłem oglądać z nimi 1,33 101KM od pierwszego właściciela 60kkm przebiegu. Auto bezwypadkowe, ale jak zapytałem o jazde próbną to sam sprzedający powiedział żebym nic na początku nie wyprzedzał i że auto widzi górkę pierwsze niż on Ogólnie żyłowanie silnika na każdymb biegu a i tak osiągi jak dla mnie bardzo marne...Piotrek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PhiluAle czujnik już kupiłeś. :szeroki_usmiech Więc możemy ciągnąć dalej. :diabelski_usmiech
Moje ogłoszenie masz tutaj: http://otomoto.pl/toyota-auris-i-fl-...C35509459.html
Cena jak najbardziej do negocjacji.
Ja z tego silnika jestem zadowolony. 6 biegów, mało pali i da się tym jeździć.TAXI 2153 CHYBIE KATOWICE
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TexasAuto bezwypadkowe, ale jak zapytałem o jazde próbną to sam sprzedający powiedział żebym nic na początku nie wyprzedzał i że auto widzi górkę pierwsze niż on Ogólnie żyłowanie silnika na każdymb biegu a i tak osiągi jak dla mnie bardzo marne...Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BiszczuOff topic pełna gębą... :shock:
propo miernika mam Gl-8 9był gl-8s z sondą, ale mam funkcję pamięci jakbym mierzył coś w trudno dostepnym miejscu) miernik firmy prodigtech, po roku użytkowania zaniża pomiary równo o 30 mikronów, ja wiem o tym to biore to pod uwagę, w miare dokładny, dobra cena ok 200zł.Piotrek
Komentarz
-
-
Dzięki za gratulacje. Mi auris pali mniej. Wszystko zależy jak i gdzie się użytkuje samochód. Może mam faktycznie małe wymagania. Ja wszystkich na drodze nie wyprzedzam.
Agamek: 25 tyś to trochę mało. Dostałem już propozycję 30 tyś i się nad nią zastanawiam. Chciałbym dostać trochę więcej ale kto wie jak to się zakończy.
Z mojej strony KONIEC OFF TOPICA bo zaraz się zacznie temat o spalaniu, plastikowych boczkach i 1.2 TSI 86KM
Na razie...Kiedyś były Octavie. Obecnie Toyota Auris TS FL 1.6 Valvematic i Toyota Yaris III 1.0 VVTi.
Komentarz
-
Komentarz